Hmmm...

såg att jag skrivit ett inlägg här i lördags. Dock kommer jag inte ihåg det... det här börjar nästan att bli läskigt. =S

Fest elller?

Sitter barstuvik.Lite halv full. på fest såklart! Helt underbart! =) Men hur bakis är man imorron egentligen?

Praktikbetyg

omdöme:
Glad, pigg, intresserad och tar egna intiativ. Är välkommen att jobba extra.

Betyg:
Godkänd

Nu är det verkligen höst

Imorse var det riktigt kallt. Sådär så man fick ta mössa och vantar när man skulle cykla till praktiken. Det va fint väder mitt på dagen fast en aningens kallt. Lag mig och vilade en stund och åkte upp till stallet sen. Och hua vilken kalldimma det var!

Nu har verkligen hösten kommit och alla löv bara faller...

Den gick igenom!

Men tyvärr är däcken inte dom bästa så det blir till att köpa nya när ekonomin tillåter! =)

Håll tummarna för mig idag!

ska besikta mitt släp idag. 14,40 så håll alla tummar ni har! Vill verkligen att det ska gå igenom idag!

Helgen!

I helgen träffade jag Carolina som jag inte sett på åratal! Helt underbart! =) Det lever jag fortfarande på.
Åkte till stallet och gick på promenad med Vattar. Underbara sötnosen!
Va ute på Helsingen en sväng på söndagen och sen åkte vi till Uppsala till Martins mormors lägenhet och donade lite inför försäljningen.
Malou ringde i söndags och bad mig om hjälp med fodring när dom ska åka till tailand. Och visst, det ska jag fixa två dagar! Lite mysigt att komma tillbaka.

Idag har jag varit på jakt efter stallplats och ska åka och kolla på ett ställe som låter jätte bra på lördag! Dock är det inga islandshästar men det kan nog gå bra ändå! =) Och ligger mkt närmare än Forsmark, nog för att jag trivs bra, men det finns inte mkt ridmöjligheter och ingen paddock, så det här blir nog jätte bra! Kommer sakna Kerstin och Eva väldigt mkt! Men dom finns ju inte så långt bort.

IP fest 12/10

Bilderna får väl tala ;)
image82
image84

image83image85

image86
image87image88


Förändring på gång

Nästa vecka ska vi få ommålat i lägenheten. Äggskals färgat! J*vlarns så snyggt det ska bli då!!

Ny inflyttningsfest kanske?! ;)

Internet slutade funka!

Skulle byta operatör och dom kopplade ur bredbandet. =o Skulle varit urkopplat i två veckor! Fatta två hela veckor utan internet. =S Men jag ringde och bråkade på dom så att jag fick det inkoppplat igen! =D.

ont ont ont

det gör så himlans ont på högrasidan typ vid njuren. Satan vad ont det gör. Måste ringa läkaren imorron...

Bilden får tala för sig själv ;) fredag 5/10-2007

image81

Kallt

Fasiken så kallt det är! Fryser fryser och fryser. Är sådär kall ända längst in. Usch. Fy bubblan. Vill ha sommar nu!!!

Julmässa

Har varit på julmässa med mamma idag. Jätte mysigt. Köpte lite julklappar.

Och tillråga på allt! DET SNÖAR!

Gomorron världen!

Så har alltid min pappa sagt, när han öppnar altandörren på morgonen för att vissla efter katterna. Min underbara pappa! Han kommer aldrig kunna svära sig fri från mig. Kolla bara på hårfärgen... =)

Nu är det morgon, men jag har inte kommit ut än. Har klätt på mig och ska  åka till Österby till mamma och gå på julmässa med henne. =) Lite tidigt kanske. Men... Har alltid velat gå på den mässan, men mamma har alltid varit upptagen. Men iår! Nu ska vi gå på mässan!

image80
Mamma och pappa nyårsafton 2006/2007

Äntligen har jag fått koll på mitt hår!

Det har varit tovigt, trassligt och gud vet allt. Men nu när jag började med Gliss Total Repair så är håret hur mjukt som helst och inga tovor! =) Jag är överlycklig!! =)))

Dagensbekännelse onsdag

Jag SKULLE ha städat....

Snö? imorron? redan?

Kollade på¨vädret. ska det bli snö imorron redan? Ska ju dock på julmässa med mamma i Österby imorron... men... =)

Carolina!

Min älskade Carolina Rung!
Kommer du ihåg första gången vi träffades hemma hos Kalle när vi var sisådär 11år?! Usch, vi skulle inte vara kompisar alls.

Men så, du blev min bästa vän! Och du hjälpte mig så mkt! Kommer du ihåg campingsemestern hemma i eran trädgård? Eller hindrena vi byggde till "hästarna". Vi lekte så länge du och jag!

Även fast det var många år sen vi träffades nu, så kommer du alltid vara min bästa vän! Alltid Allltid Alltid!

Kommer ALLTID att finnas för dig! Det vet DU!

Älskade Carolina Rung, du är den underbaraste människa, vän och själsfrände som finns!

Jag saknar dig så otroligt mycket!

Mörkrädd

Egentligen, varför? Vad är det som kommer att hända? Allt ser ju precis ut som vanligt?! Men ändå inte?! Mörket kommer och lägger sig som en svart mantel runt allt. Jag hatar när det är mörkt, varför vet jag inte. Det kommer ju inte att hända ngt. Men varför är det egentligen så läskigt?!

Jag kommer ihåg en natt, natten efter min morfar dog (påsken 2004). Jag vaknade, greps av panik, grinade, visste inte var jag var, var va upp och ner? Jag hade inte ngn som helst aning. Det var hur läskigt som helst. Som tur var hade jag Martin liggandes bredivid mig, och han tände lampan och höll om mig. Sen den natten kan jag inte sova när det är mörkt. Det är helt vidrigt. Jag grips nästan av panik. Helst ska teven eller radion oxå vara på. Bara att ngt låter, att jag inte är ensamen i mörkret.

Första natten jag skulle sova i lägenheten alldeles själv gick det faktiskt riktigt bra. Här känner jag mig trygg och lugn. Men inte tusan tycker jag om att sova själv i huset i Lavarö hos mamma och pappa. hua. Det vill jag verkligen inte göra. Och ändå har jag bott där sen jag var 3 år.

Ngnstans jag absolut inte skulle sova själv är på Helsingen. Fy bubblan. vill inte ens gå upp själv på övervåningen när det är mörkt. Hur otäckt som helst. Det känns som ngn är där. Men följer ngn med mig upp är det lugnt. Jag undrar vem det är egentligen?! Jag har mina aningar, men inget som jag kommer att skriva här.

När ska man egentligen göra ngn nytta?

Har typ inte gjort ett skit idag. Inte många knop alls. Förmiddagen spänderade jag framför Buke. Sen lagade jag lite lunch korv och linsgryta. Åkte upp till stallet, red Vattar och Thori. Fodrade, mockade och sopade hela stallet.

Okej, lite har jag väl endå gjort idag, Men det känns inte så mkt.

Hästarna skötte sig jätte bra på ridturena idag. Tog i lite väl mkt när jag skulle sitta upp på Thori (är ca 1dm högre än Vattar) så jag höll på att fara av på andra sidan. =) Hur man lyckas ibland.

image79
Älsklingen från i somras <3. flisan som har tagit bilden.

Ledig idag

Är ledig idag från praktiken. Har precis klivit upp. Tagit på mig martins mjukisbyxor och munktröja. Såååå gosigt. Saknar honom som f*n. Men men, det är ju bara onsdag än.

Har inte riktigt kommit på vad jag ska göra än, men det löser sig nog! =)

Ridturen idag

Åkte upp till Forsmark vid 16 idag. Mockade, tog in hästarna efter lite om och men. Tog ut Vattar, fixade iordning honom för en ridtur. Märkte att han hade lite mugg på ena fram. Dessutom ser skorna riktigt fina ut. Peter lag på dom riktigt bra den här gången! =)

SLänge på Vattar 230g klockor. Tänkte vi skulle mest skritta men han va så himlans på och ville gärna tölta. Red runt i Bruket en sväng, och jäklarns vad bra han gick i tölten. Helt klockren, men dock lite hög i formen. Gick tom att öka om man tryckte ihop honom först. Han och jag var på kalashumör idag! Helt underbart va det!

Vattar böjdes i lördags och visade ingen hälta. Hur skönt som helst. Han hade antagligen bara fått en sträckning.

Så nu är det träningen igen som gäller, han har inte gått ner sig speciellt i kondis nu när han stått 3½vecka. Dom busar rätt mkt i hagen.

Imorgon är det stallet igen som gäller. Ska rida både VAttar och Thóri. Men jag vågar mig inte ut i skogen, jägarna kan ju ta misste på att jag sitter på en älg ;-)


Dagenskänsla Tisdag

4takt

Livet är så skört

åkte hem från mamma och pappa i söndags. Straxt innan Börstil möts jag av blåljus. En lastbil har kört av vägen. Jag blir alldeles kall och chockad. Lastbilen hade kört av vägen och rakt in i ett träd. Såg hur ambulansen jobbade. fy f*n va vidrigt det va.

Tänk att livet är så skört.

Svårt att säga vem man är eller?!

Varför kan inte folk prestentera sig i telefonen för?
Ngn ringer och frågar efter Martin och naturligtvis är han inte hemma. Frågar om han kan få mobilnummret. Men hallå?! Du kan väl prestentera dig först. Kände inte igen nummret heller. Så ni som ifortsättningen ringer till oss, prestentera dig!

Torsdag idag!

Har väl dock inte gjort så mkt.
Vaknade, såg att avsnitten hade laddats ner, bredde ett par mackor, kollade på Hidden Palms. Satan va bra den är! =)
Gick ner och hämtade posten. Inte så mkt där heller.
Frida ringde och ville att jag skulle jobba. Så det ska jag göra ikväll! =) Länge sedan nu. Börjar sakna M rätt mkt nu!


Hrimnir från Ödmården är med i bonde söker fru

Busigt!
Vattars pappa! HAr inte sett det själv men jag har hört ryktesvägarna! =)

Hidden Palms

En helt underbar serie som går på tv3. Kollade lite på piratebay, och det fanns naturligtvis avsnitt att ladda ner. *visslar* Här ska datorn stå på inatt. ;)

aj, aj, inte bra Lina, skäms på dig....


Dagens känsla onsdag

Underbart! Ledig idag!

Mörkt

det är mörkt mörkt mörkt, nu på morgonen. Tror att det är mitt i natten när man vaknar.

Naturligtvis tänkte inte jag när jag skulle ställa klockan igår. 06,00 blir nog bra. ska ju gå upp 06,30. Kommer på efter första snoozningen imorse att; "j*vlar- jag skulle ju åka halv 7". Inte mkt att göra åt. Gick upp i mörkret, klädde på mig, sminkade mig ytterst lite och tog ett äpple i handen.

Skulle åka till bestikningen med släpet till Östhammar. Men bromsarna tog ojömnt så det blir ombesiktning. Aja. Det är bara att justera sa pappa så det är lugnt.

I helgen så är det marknad och Peter kommer på lördag och skor *äntligen*. Vattar skor sitter så himla löst.

Nu ska jag sova en liten stund och sen ska jag till stallet.

Sova på soffan

SKulle kolla på sjukhuset trodde jag. Eller hur?! Slocknade direkt... Sov typ 45 min... Hur ska det här gå med att somna inatt?

Praktik

Har börjat praktiken på Tallparken nu. Det är helt ok. Men det är väl inte ngt som jag direkt skulle vilja jobba med. men men, intressant är det iaf!

Gulliga små gummor och gubbar...

3de gången lilla tanten frågar om hon har ätit frukost så kan man bara le... =)

Dagens känsla måndag

Glad!