Stressigt värre men båten läckte inte iaf!

Idag har det varit hur stressigt som helst. Men men.
Underbara Kerstin hade fodrat idag så allt blev mkt lugnare...

Ska diska nu och väntar på att Sandra kommer hit, tacos, jordgubbar och bubbel ikväll...

Bilder kommer nog senare!

*puss*

Vilken j*kla natt

Känns knappt som jag sovit. Vaknat och legat och vridit mig. Usch. Jobbigt är det. Trött som tusan nu. Ska ta mig iväg till stallet efter Sandra har ringt mig. Ska longera Vattar och Gwenda idag. får se om jag orkar ngt mer. Jag och Sandra ska hitta på ngt ikväll. Men vad?! Vad finns det att göra en torsdag kväll i Öregrund/Gräsö?! Inte en aning. Lutar till att kolla på film ikväll. Men det är ju inte sååå kul jämt. Men men, vi får se vad det blir av.

Nya bilder från kameran

image54
Jag och bror min på hans student

image53
Min älskade häst Vattar
image55
Glömde kameran hos mamma och pappa och mamma "lånade" den lite. Några utav dom vackra blommorna som finns på Norrängen i Lavarö (mitt föräldrarhem)

Droppar

Det bara regnar och regnar, vattendropparna faller tunga på bilens vindruta. Sitter tyst och lyssnar, stilla och tyst. Det enda som hörs är dropparna som tugnt faller. Lika tungt som tårarna kan falla. Men solen den lyser ändå. Den färgar den mörkblå himmelen med en grann regnbåge. Sitter på färgan och beundrar det vackra. Den vackra leden, den vackra himmelen, ja allt det vackra som vi fötts till. Molnen blir sedan färjade rosa, ett aprikost ljus färgar hela staden. Det känns konstigt med ändå bra. Att ljus kan göra så mkt.

Dropparna faller fortfarande, men nu på mitt takfönster, huvudet säger sova men ändå inte. Inget muller hörs än. Ingen blixt har setts, det är lugnt, de ända som hörs är dropparna som faller med ett bestämt mål.

Att väcka dom döda

Nästan iaf.
Hämtade Olivia i Östhammar och sen bar det av till snäcksjön.
Letade efter Ella... Ingen Ella ngnstans.
Malou kom ner till bryggan med en flaska saft och glas.
Hon sa att Ella låg och sov i Matildas rum.
Planen va att hoppa på henne mentyvärr så satt hon redan upp...

Sen red jag och Olivia lektion för Ella. Mkt hopp och skutt på båda hästarna. Märks i tempramentet att dom är syskon... =P Men det gick bra tillslut. Hästarna fick ett välförtjänt dopp efteråt...

Solen

Att man kan vara så beroende av den.
Soldyrkare, javisst är jag det.
Känna solen på våren är nog bland det underbaraste som finns.

Varje morgon vaknar jag av en solstrimma på kinden. Irriterande men sen så förstår man hur underbart det är.
Det regnar ju inte iaf.

Dagen till ära så skiner solen, funderar på¨att lägga mig på loftgången med en bok och vänta på att Ella ska höra av sig. Vi ska antagligen ut och rida idag! *jippie*

Midsommar

Låt bilderna tala för sig själva...

image46

image47

image48

image49

image50

image51

image52

Detta skit

Droger
Varför?
Det blir så fel.
Vem vill att en människa ska få upp leva ett helvete?
Vem vill att den råkar illa ut?
Varför önska en människa detta?
Här i lilla öregrund.


Varför?!

Tiden rinner iväg

egentligen,
vad är tid?
varför har vi tid?
Ett stressmoment i våran vardag.
Ett moment som kan gå väääldigt långsamt.

Kollade nyss på klockan på datorn. Nu har klockan runnit iväg igen.
Har varit mkt idag. Ska nog sova nu.

Läs gärna hästbloggen också:
http://snacksjon.blogg.se/

Klockrent

"Det måste vara något speciellt med en hästras som får människor att köpa isländska tröjor, isländska hundar, hänga töltande hästar i öronen och t o m försöka lära sig det svåra språket. För när såg du senast en arabhästägare som gick i slöjor och läste Koranen?"

Att man är så lat ibland

Idag har jag haft en riktigt såndär lat-dag!
Har inte gjort mkt för världen.
Har iaf köpt en stång till garderoben och sorterat in lite kläder.
Har även tvättat lite...

Men nu bär det av till stallet! Ute ritt idag!!

Att saker försvinner så lätt

Vad konstigt det är egentligen. Att ett ting bara försvinner. Mkt märkligt. Jag är nog drottningen på att tappa bort grejer och mig själv ;P Saker bara lixom försvinner.

Som den där gången när jag har en karta med mjölktabletter som jag håller i handen i bilen, ska stoppa ner dom i väskan, men ngn gång på vägen mellan handen och väskan försvinner kartan med tabletter. Mkt märkligt. Letar genom hela väskan och bilen och har då inte ens öppnat ngn bildörr. Detta är fortfarande ett mysterium för mig. Mkt märkligt.

Eller när kontokortet försvann i plånboken. Också mkt märkligt. Men naturligtvis så hittade Martin det senare, i min plånbok, i ett fack som jag inte visste att den fanns.

Idag så ringer Sandra och hon har tappat bort sitt körkort. Spinger ner i bilen och letar. Men hittar inget. Funderar och funderar. Hon kommer ju inte ihåg när hon använde det senast.

Visst är det märkligt att saker försvinner och inte vill hittas? Dom kanske försvinner till en annan värld?! Vad vet jag?!

Min garderob

Det har varit ett totalt kaos. Men nu börjar jag få ordning på det hela. Har satt in fler hyllor och stänger så nu hänger alla mina tröjor. I färgordning oxå! Riktigt snyggt börjar det bli. Måste fixa en till stång bara! Sen så får jag upp allt. Har varit på IKEA idag och köpt 60 (!!!!!) =O Galgar!!! Men det behövdes. Har inte ens fått upp alla kläder än, har massor i tvätten oxå. Så imorron ska jag till svartbäck och fixa en stång till, sen är det tvättardag! Så ska jag få riktigt fin orndning!

Vi vred på garderoberna och fick helt plötsligt en HALL! Ett helt nytt rum blev det! Jätte häligt!! =)

Bildbevis kommer när jag har kameran hemma, den ligger i Lavarö för tillfället...

Student

idag tar min lilla, lilla lillebror studenten. Nja, så liten är han inte. Men att han blev så STOR! Han ska ju vara liten!

Har fixat till mig nu och tom letat reda på studentmössan!! =)

Har uppdaterat hästbloggen nu på morronen oxå,

kika gärna in både på bloggen
http://snacksjon.blogg.se/
Och på Snäcksjöns islandshästar http://www.malou.se/hastar/hestar.htm

Mitt verk

Denna kommer att rulla på vägarna framöver;

image44

Och så här ser den ut invändigt;
image45

Vart tog denna vackra dag vägen?

Vet inte var timmarna har vandrat iväg.
Har varit och handlat, städat lite, pussat på min älskade "hingst (läs häst)" och jobbat.
Kändes som jag gick upp precis.

Inget speciellt har hänt idag förutom att jag har blåst upp en luftmadrass... *trött idag*

Puss

Denna j*vla helg eller vad ska man säga

Lördagsmorronen började med att jag och Martin åkte upp till stallet för att lasta in Vattar och jag skulle åka upp till Gävle för att tävla vårens sista tävling. Trodde jag. När jag kom till Forsmark märkte jag att trailern betedde sig konstigt. sen sa det *pang* och jag hade ett trasigt däck på trailern. Aja. Martin kom upp och hjälpte mig att byta till reservdäcket som va lika dåligt det. Så i Älvkarleby fick jag vända och åka hem. Trött som tusan va jag. Väl i stallet slängde vi bara ur alla grejor och sen åkte vi hem och åt lite lunch och jag försökte sova.

Sen va det dax för dusch, fixa håret, sminka sig osv. Alltså göra i ordning sig för Kvällen strapatser. Det blev jeans och en brun top. Jag och Sandra cyklade till bastuvik där det va dax för grillning och dricka. Sen blev det terräng krocket, vilket va så roligt att jag inte skrattat så mkt på jätte länge. Alkoholen flödade och alla hade riktigt roligt.

Sen bar det av till hummel och jag har inte sååå stor koll på vad som hände. har tydligen fått reda på saker i efterhand som jag inte har ngn aning om. Lugnare helg nästa helg får vi hoppas. Det slutade iaf med att jag, Sandra och MArtin gick hem till oss. SAndra skulle ha sina grejor och åka med tvåfärjan. Men hon va inte så svår överetalad och detslutade med att vi 3 sov i våran 120säng. Mysigt fast inte allt för trångt.

Vid 3 kom Erik upp till oss och skulle sova där. Det var väl OK. Eller kanske inte. Vaknar vid 4 och ska gå och kissa. Sen hör både jag och sandra som om det låter som Erik håller på att kväver sig själv. vi bökar upp martin och han får ta hand om en spyeende och halvt kvävd erik. JAg tar täcket och springer ut och sätter mig på loftgången. Är det ngt jag inte klara av är det fulla människor som spyr. Det är VIDRIGT! Så täcke och allt åkte in i tvättmaskinen på en gång.

Erik hade ingen som helst aning om var han var när han vaknade. Men sen kom ångesten. Han blev tom tvungen att ringa hem till mamma.

Jag cyklade med Sandra hem till henne där vi låg och solade och sov en stund.

Sen bar det av till Snäcksjön, fika med Kerstin, Eva, Olivia, Matilda, Ella och Malou. Och hälsade på Gwenda oxå. Gud så vacker häst. Men jäklarns så stor. vattar hade blivit förvisad till trädgården eftersom han va väldigt "hingstig".

Sen red jag lektion för Ella. Gick jätte bra. SKa lägga upp bilder senare. Både här och på Snäcksjöns blogg.

Nu ska jag lägga mig och sola en stund.