Martin är hemma

Martin kom hem nu! Känner mig alldeles lycklig! Han blir hemma tills på söndag! Lovely! Får se vad morgondagen bjuder på...

Känner mig duktig

Idag har jag både ridit och kört en halvtimma kondis på gymmet. Cyklade en sväng och sprang på löpbandet. Har fått lite inspiration så nu är det dax att köra igång på riktigt. VA en timma igår på gymmet. körde lite ben oxå, skulle behöva ta lite rygg och mage med, kanske imorron?!

Nóta har fått föl

Nóta har fölat idag. Ett litet skruttigt stoföl tyckte jag det såg ut som.
Allt verkar ha gått bra iaf.

Aradis tyckte inte att det va speciellt intressant att komma in idag. *suck*

Vattar går riktigt riktigt bra i tölten nu! Bara sitter och fånler nu=)


Munkpeppar

eftersom att min kära lilla Vattar tycker att han är hingst så ska han få gå på en kur munkpeppar. Och se om han kan tagga ner lite. Förhoppningsvis ska han kunna gå med stona igen. *hoppas hoppas* Så han får bukt med lite hormoner. HAr ringt till Ewa och hon skickar mig en dos munkpeppar. Det är värt ett försök iaf.

Bullbak

Eftersom dagen blev en hemma dag så resulterar det i bullbak, vaniljbullar med mandelmassa. Ska frysa in lite oxå så vi har till stalldagen som vi ska ha den 10de.

Ska ävn plugga lite omvårdnad vid bruten lårbenshals. Mindre kul, men ska nog göra det idag iaf.

Riktigt Riktigt skönt!

Fick sms av Jenny, Agnethas lektion är intsälld! Blev därmed ledig idag. Men måste plugga lite oxå. Bäst egentligen att jag gör det nu, annars blir det väl aldrig av!

Ett sto föl

Aradis fick ett litet stoföl läste jag i Ellas blogg (http://jagskaingetha.blogg.se)


Får se om underverket vill ta sig in imorron

Hemma igen

Har varit och gymmat en timma. Duktiga jag! Sen så har jag varit och kollat på en stallplats, låter mkt intressant, vi får se hur det blir...

Nu

mot gymmet...

cykelpumpen

nu har jag köpt den. pumpat cykeln oxå. ska dra till gymmet alldeles straxt. ska bli jäkligt skönt faktiskt! kanske skulle höra med lovisa om hon ska med. får se...

Bilder från helgen

image133
Matts och Peter

image134
Stefan och Matts

image135
Martin och jag

image136
Manfred och sin kamera

image137
Bussresa till Östhammar och Bowlan

image138
811an mot Uppsala

image139
Kisspaus Manfred och Stefan

image140
Martin leker stark

image141
Camilla och Manfred

image142
Ida och jag!

image143
Sandra

image144
Jag och Josefine Tanskanen

Live bloggar

Sitter på bussen 811 mot Öregrund. Är påväg hem från skolan. Har mp3 med musik i öronen. Hoppas på att min nya telefon kommer idag. :) kommer att byta operatör imorron men kommer ha kvar samma nummer. Har läst om operation idag, och det man gör innan. Väldigt intressant. Ska ta mig till gymmet idag. Är dock Ruggigt trött. Ska först till järnaffären och köpa en cykelpump.

Bilder

Ska lägga in mer här, men kolla http://lljungdahl.bilddagboken.se

Föl och krogen

Har hänt mkt i helgen, Aradis har fölat en liten den (då ingen fått komma tillräckligt nära för att se vad den är). http://snacksjon.blogg.se/1209140319_fl_malou.html#comment.

Red lektion för Marelene i Norrboda igår. Tog ut vilka tempon jag ska rida i femgången. Lag även pass och det gick jätte bra! =) Here we come!

Va på Bowlan i Östhammar på lördagkvällen. va väl rätt kul. Inte lika kul att vara bakis idag *suck*

HAr ridit Vattar på banan idag, sen så blev vi bjudna på middag av manfred.

Geriatrik

Måste verkligen plugga, jag vill inte. orkar inte. har prov om demens imorgon. *blä* kommer inte att klara det? kan man få lite demens under ett prov?! ;P

Posten och triss

har varit i väg ner till posten och postat ett pessoa bett som jag sålt på tradera. Löste ut alla mina trisslotter jag hade och fick 6 st nya tillbaka. =) här ska skrapas! =) Ska försöka äta lite middag nu oxå. Blir kyckling och ris=) Mums. Ska städa ikväll, och sen är det faktiskt sex and the city! =)

Han ville hem till mig

image132

Heldag i stallet

Åkte till stallet vid 8 imorse, lastade in ofeigur och vattar, körde till hökhuvud med de två. Ofeigur vaccinerades och vattar följde med som sällskap. Persson kände igen mig och sen frågade han varför jag hade två hästar men ett pass, berättade hur det låg till och när han gick ut till Ofeigur för att vaccinera honom så sa han "hej knäppskalle, inte ska man vara rädd för att åka bil heller?!" sen så stack han sprutan i halsen och sen var det klart. Åkte hem med hästarna, lastade ur. Hovis ringde och sa att han kommer vid halv 1. Hem och åt lunch, upp till stallet, båda hästarna skoddes och det såg riktigt bra ut! Fodrade Nóta och satt på henne switch. nu är jag riktigt trött.

Ska man ta sig till gymmet?


=)

Idag är jag pigg.
Åkte till skolan idag. Jag va den ända som fick MVG på sjukvårdsdelen på hjärtskrivningen! Är super glad! HAr dessutom fått MVG på allt hela termien! Känner mig rätt duktig.

Igångsättning

Imorgon ska jag sätta igång den lilla galna fuxen som stått i 2½ vecka, det är väl bara att hålla i sig. Men s*tan så motiverad jag är! =) Tack vare ELLA!

dumma dumma mage

Att den inte vill bli bra. bubblar och har sig. *blä* vill blir frisk nu!!

Lite piggare

Sandra släpade iväg mig till stallet, vilket gjorde mig gott. Nu är jag jätte hungrig. Men vågar jag äta ngt? Har inte ätit på två dygn nu =S

sjuk

Har varit magsjuk. satan va jobbigt det va. Har fortfarande lite feber. Men har tagit mig till ica och köpt lite blåbärssoppa och lite vitt bröd. Har inte äitit på 1½dygn. Känne rmig rätt matt

Duktig

Har städat datorbordet och sorterat papper i tidskriftssammlare. Känner mig duktig. Har även planterat lite örter i ett litet miniväxthus.=)

<3

Älskar
image131


Förvirrad?

Imorse så letade letade letade och letade jag efter min deo, eller rent utsagt två, jag skulle ha två ngnstans. Inte hittade jag ngn inte. Kommer inte ihåg hur det löste sig, men jag tror att jag hittade ngn iaf. Men i vilket fall så när jag kommer hem så står deon på handfatet. Där hade jag ju kollat. Eller?!


Hjärndöd

Idag funkar ingenting. Helt hjärndöd.

Ska sova nu!


Tack Ella och Matilda för bilderna!

Dimma

vaknade imorse helt död. Inte konstigt då jag suttit uppe och pluggat till typ halv 12 och sen ringt och pratat med Anna en stund. Sitter i skolans data sal, vi börjar inte förrän halv 10. Kunde inte ta ngn senare buss *suck* Så nu sitter jag här.

Dom har lovat fint väder på tv häromkring. Men imorse när jag vaknade så var det hur mkt dimma som helst. Verkar inte mkt bättre här nu när jag kollar ut genom fönstret här i gimo.


Förresten, fick min lelo Nea igår! Älskar den! <3

Stallet

Malou ringde vid halv 7. Olivia hade missat att hon skulle fodra och hon va i sthlm. Åkte upp med 10 i 7 bussen och fodrade stona och sen tillbaka med 8 bussen. Skönt att få ett litet break från pluggandet. Vattar vilar nu i två veckor. Rider Ofeigur undertiden. Men gud så stel han är. Måste verklingen få honom att lossa i nacke och bogar. Inte så konstigt att han springer som en stjärnkikare.

Plugg Plugg Plugg

Sitter med omvårdnaden. Tråkigt.
Astma omvårdnad.
Vad gör uskan på akuten?
Får hon ge läkemedel?
Koppla syrgas?
Bara vara?

Jag vet inte.
Det står helt stilla

Skolan igen

Nu är det dax för skolan igen efter praktiken. Har haft en underbar praktik. =) Lite seg i huvudet nu efter lektionerna igår, men det ska nog gå bra idag med! =)


Evelina: Visst, glömde dig. :p självklart får du oxå rida honom! =)