Allt händer för fort

Hinner ju inte med dagarna längre. På dagen är det arbete som gäller, och på kvällarna hästarn. Jag och Flisan har ridit endel och igår va min häst GALEN! Samlade endast med sätet och inget i handen men lik f*rbannat så studsade han och grejade. Men han gick j*vligt flott ett tag. Han börjar kännas mer och mer stabil i tölten nu. Men han har blivit rejält taggad av att gå tillsammans med Freyr. Dessutom har vi fått bort lite mage på dom nu. Dom går i hage med lite mat och får hö och kraftfoder. Känner mig jätte dålig på att ta bilder. Men ska försöka i veckan. Får lura ut Martin på åkern. Så får vi prova hans nya kamera och se om den funkar. Men det tror jag väl att den gör. Gud vad jag svamlar nu, men jag e jäkligt trött och ska först till naprapaten imorronbitti och sen jobba. Har verkligen ingen lust men men. Och ingen sommar blir det heller. *suck* Men men.

Sov dax nu!

Är förresten på ön för er som vill veta!

Borta här ifrån för länge tror jag

E ute på ön nu. Så det blir inte mkt skrivade här inte.
Det gick iaf kanon att flytta hästarna. Allt har varit lugnt. Har mest varit i Västersundet och softat. Blev en kvälls ritt med Flisan och Freyr igår och det va riktigt mörkt inne i skogen. Och åskan mullrade ordentligt. Men rikitgt mysigt va det. Skrittade mest då det blev mkt stigletande innan vi hittade rätt.

åkte hem en sväng idag och hämtade posten och så! Förrsten! JAg e INTE sjuk. underbart!

Gårdagskvällen och dagensmorgon

Började kvällen med att åka ut till Helsingen. Åt middag som Sarah lagat. Åkte upp med 10 färjan. Sminkade mig och drack lite innan jag och Sandra gick ner till hummel. Dansade och träffade lite folk. Drack lite mer. Martin kom över tillsammans med Manfred. Han stötte som fan på Sandra. Vart riktigt irriterad på honom eftersom han har flickvän. Manfred va på väg in i ett bråk så jag gick emellan och sen så tryckte jag bort honom därifrån. Han kom aldrig i bråket som tur var. Skulle sen gå med Martin till SeglarBaren men de visade sig att dom va på Jakten istället. Träffade Malin och berättade hur Manfred hade bettätt sig. Hon vart ledsen men uppskaddade det helt och hållet. Fick en Kram tom. Bad Martin ringa Sandra och säga att jag väntade på henne på jakten. Men hon hade inte sett mig där så hon hade gått hem till mig och hämtat sina grejor. Hon va på färjan när jag ringde. Pratade även en stund med Malin som inte va så jätte glad. Sen så gick jag och lag mig. Martin ringde vid fem och sa att dom hade kommit hem. Gick upp, tog en Ipren och sov en stund till. Vaknade vid sju. Lag mig i soffan istället, mkt skönare för min onda axel. Sen så skicka Flisan mess och sa att dom va på väg. Skulle komma upp till Snäcksjön vid 1. HAr även kollat vädret åt Martin så han vet när han ska börja slå! Men skulle regna i eftermiddag så vi slår ikväll. Kör ut hästarna nu på tidiga eftermiddagen. Tänkte nog kanske rida idag. Vattar hade rikitg mkt energi igår när jag longerade honom och skritt va en onödig gångart. Sen så badade vi två i Snäcksjöns ljumna vatten. Det va riktigt underbart! Ska åka upp till stallet snart och packa lite. Hoppas hoppas hoppas att Vattar går i trädgården så jag inte behöver leta så mkt. Drömde förrsten inatt att Glod fölade, så vem vet... Inte jag iaf.

Har precis duschat, tagit en Ipren och ska packa lite. Lovar att uppdatera med lite bilder och så!

Kan inte sova!

Vet inte hur allt ska gå ihop sig i kväll. Trött som jag vet inte vad.
Försökte sova men först fick jag ett sms. Sen så kliade det inte handen. Mkt irriterande. Men gud så trött jag är. Och har typ inte ätit så mkt. Men men. Ska hämta Sandra med halv 5 färjan. Sen åker vi upp till Snäcksjön en sväng. Ska passa på att ta med mig kameran oxå. Vill ju ha lite bilder på den lilla. Ska ut till Helsingen sen och äta middag. Sen e det hummel som gäller. Imorron kommer Flisan och Angela till Snäcksjön med trailern och hämtar mig och Vattar. Freyr och Vattar får åka tillsammans. Då behöver inte jag hålla på att låna släp och så. Jätte bra! Funderar på att ta ut sadel och sånt idag! Martin ska köra ut oss sen med färjan. Kommer bli två kanon veckor! Men kommer sakna Snäcksjön hur mkt som helst!

Lite piggare men ändå trött

Har fått i mig lite frukost. Funderar på att lägga mig och kika på film och sussa en stund framför teven. Vet bara inte vad jag ska kolla på... *suck*

Bakis

hmmm... segt idag... bakis...
ska ner och handla frukost/lunch nu.
Blev lite sent igår.
Sen e det kolla på film, sova, till stallet, åka till ön och äta middag, förfest och sen hummel....

ojoj... hur ska jag orka...

har iaf, tvättat, diskat, städat och allt det där nu iaf...

Krogen

Varför går man ut egentligen?
Varför dicker man?!
Varför blir man lämnad ensamen?!

E inte nykter inte...

Dra ett streck

Äntligen... klar men diskningen

*diska
*tvätta
*städa
*Åka och jobba

Kan även lägga till
*Pantat brukar
*Krossat glas

Måsten

Vad mkt måsten det finns egentligen?! Men det är väl det man gör det till. Egentligen finns det väl inga?! Det är det som man upplever som måsten som egentligen är det, fast om man tänkte anorlunda kanske man inte skulle ha så mkt måsten.

Måsten idag;
*Diska
*Tvätta
*Städa
*Åka och jobba
*Sova

Älskade kommer hem!

Martin ringde idag. Han skulle komma hem imorron! =) Tråkigt bara att jag jobbar. Men jag jobbar rätt mkt nu så det blir endel pengar iaf! =)

Nä, för engångs skull ska jag försöka komma i säng. Ska städa, diska och tvätta imorron.

Puss å gonatt

Föl

Kom till stallet imorse, Malou var ute i stallet, hon frågade om jag hade tid en stund. Och det visade sig att Frostrós hade fått ett litet rödblackthingstföl! Men Frostrós va inte riktig med på att han skulle få dia. Så jag och Malou begav oss ut i hagen med kraftfoder och vatten. Sen gick jag hem med Frostrós och den lilla. Och dom fick stå inne i stallet. Han va ju sååå tröt när vi kom hem. Frostrós tyckte det va jätte skönt att komma in i stallet och vart jätte lugn och han fick komma till och dia!

Glömde ju kameran hemma idag. Men ska nog ta några kort imorron!!

Skärgården

På söndag åker jag, Flisan, Vattar och Freyr ut till stora risten och västersundet! :)
Martin ska köra färjan åt oss så vi kommer säkert till ön.
Ringde pappa imorse och kollade efter hö då betet kan vara lite dåligt. Han hade inget just nu men efter tisdag fanns det nypressat hö att hämta!! :)

Nej, nu ska jag upp till stallet och rida och fodra! Vattar fyller år idag! Så det blir till att shoppa lite morötter och äpplen oxå!! :)

Någon har snott våran idé!!!

till Lagtävlingen!!
F*N!!!!!!
Men vi ska iaf vara bäst!!!
Hur i helskotta fixar man sig ut ur det här?!

Gräsö runt

Åkte gräsö runt fre-lör. sov inte speciellt mkt och åt inge vidare.
Trött som tusan fortfarande. Men men...

Ett längre inlägg kommer senare med massa bilder...

förj*vligt varmt

Ett hett tipe:
Baka inte bullar när det är såååå här varmt... puh... flyter snart bort....

Varmt

Fy tusan så varmt det är. Måste egentligen duscha, men måste städa oxå. Har redan varit i stallet och ridit. Riktigt svettigt va det. Men hur mysigt som helst.

Håller på att baka bulllar nu. Gräsö runt i morron ju!!

Hjälp, jag tappar hår!! :S

JAg tappar som hästarna tappar sin vinterpäls! Inte roligt alls! Jag kanske ska tappa min päls nu och sätta vinterpäls! Inte vet jag. Har aldrig i hela mitt liv tappat såhär mkt hår. Men isig gör det inte så mkt då jag har lite att ta av ;) Är ändå så less på det. Men men... Äta mer grönsaker kanske?! Vitamintabletter?! Inte vet jag heller....

Vattar longeras

image62

image63

image64

image65

image66

Sjuk

Kände mig inte alls pigg när jag kom hem från Östhammar. Har sovit ett tag, ätit ett par mackor och nu sitter jag här igen. Tog tempen, den slutade på 37,8*, inte konstigt att jag känner mig dålig. Varm fast endå fryser. Ska ta en Ipren nu och snart bär det av till stallet för att longera och fodra.

Jag sover ju inte

somnade inte förrän halv 5 eller vad hon va... *suck* Sandra ringde och jagade upp mig för en halvtimma sen. E helt död! Hur trött som helst. Hur sjutton ska den här dagen gå ihop. Ska åka till Uppsala och handla lite inför GräsöRunt idag. Det bara regnar och regnar. Och vädret gör det ju inte direkt bättre. Måste dessutom till banken för att ta ut lite pengar, eftersom kortet är trasigt. Aja. Ska sminka mig lite nu....

Vad gör man vaken nu?

Undrar jag egentligen. En kille som ringde, ville att jag skulle upp till datorn och skicka ett par bilder. Så nu sitter man här igen. Kanske inte sååå bra eftersom jag borde sova, ska diska, städa, handla och longera Vattar, Thori och Gwenda imorron, ska försöka ta lite bilder...

Mitt kort har spruckit =(

fan, fan, fan

skulle betala på ICA idag, kortet va sprucket! FAN! Men det gick...

Fick sitta i telefonkö till telefonbanken hur länge som helst! Men snart kommer ett nytt fint kort till mig!! ÅH!! Vill ha NU!

Har även ansökt om VISA, vill inte fastna i parkeringsgarage igen... *suck*

Inte så mkt idag

Det har inte hänt speciellt mkt. Skrivit handlingslista, solat lite, läst lite i boken, sovit middag, kollat på Lizzie McGuier, ringt Sandra. Inte alls mkt med andra ord. Gör en attack på diskbänken tänkte jag. Men orka... E tok seg. Ska åka upp till stallet om en timma. Olivia skickade sms, så jag tänkte att jag kunde följa med på ridtur, inte alltid roligt att rida själv.

Påminn mig att jag ska ha med mig vojlocken från stallet så jag får den tvättad. Inte bra att rida utan hela tiden, men jäklar så mkt bättre sadeln ligger!

Underbara Snäcksjön

Så fort man kommer till stallet så faller ett lugn över sig. Snäcksjön är en underbar plats och jag är så tacksam och glad att jag och Vattar får bo där.

Va ute och red i dom vackra skogarna, den va en såndär härlig sommardag. Lagom varmt, och naturligtvis en massa ätande bromsar.

Satt med Ella på bryggan nere vid Snäcksjön och pratade. Vattar tog sig ett välfötjänt dopp.

Om det finns ett PARADIS på jorden så är det Snäcksjön

Tack Malou, Ella och Matilda!

dagens I-landsproblem

SÅÅÅÅ IRRITERAD!!!

Skulle gå ner till ICA och panta alla flaskor och burkar idag! Trodde jag iaf! Pantmaskinerna trasiga! *suck* Knatar upp till Konsum och denna jäkla backe! TRasigt där med! ska man behöva åka till en annan stad för att panta burkar?! Så nu har jag och burkarna varit på promenad i solen...

Ska ta och dra mig till stallet om ett par timmar, så varmt just nu bara!

"vill du klappa min mus utan päls?!"

Jadu... Hur sjutton kan man få till det att det är en armbåge?
E man lite på lyset och klockan är 3 på natten så kanske det inte är så konstigt?!

Lördagskvällen började med att jag och Sandra åt tacos, duschade och fixade oss innan vi skulle ut och göra stan osäker ;) Sen bar det av til Hummel. Party som tusan! Oj vad vi dansade och hade kul! Fast DJ:n va värdelös, kunde integöra övergånger för fem öre mellan låtarna! *Suck*

Sen kom Martin över till Öregrund då han hade varit på privatfest för MAlin som fyllde 18!

Sandra jag och Martin sov i våran 120 säng. En aningens trångt kanske... Men jäklar så kul vi hade.

Bilderna nedan får tala för sig själva...

image56

image57

image58

image59

image60

image61
Jag fick oxå plats på högra sidan....;)