Putsa fönster

Finns det ngn bestämmelse ur husmorspraktikan om när och hur man ska putsa sina fönster? Dom ser för jäkliga ut nu. MEn det är väl ingen idé än? Det är visserligen plusgrader och solen skiner inte, så egentligen är det väl läge för att putsa fönsterna. MEn samtidigt, hur roligt är det? Eftersom matts var här för ett tag sen och ominstallerade allt på datorn, har jag knappt någon musik, så då blir det inte så kul och putsa fönster i all tystnad. Jag får nog helt enkelt ta och putsa fönster någon helt annan dag. Dessutom ska jag jobba snart, hoppas lovisa jobbar till 3 idag för då får vi snacka lite skit ett tag. =) Vi va dessutom ute på en underbar promenad igår som verkligen ska upprepas.

Vad är det för vitts med att gratta folk vid 12slaget?

Har knappt sovit i natt. Hela kroppen skriker efter sömn. Våran granne fyller tydligen år. Fick reda på det i natt när det kommit människor gång på gång som sjunger "ja må han leva" i trapphuset från 00,00 och framåt i natt. Vad är det för vitts med det? Vem blir lyckligare av att bli väckt mitt i natten. Jag tror att man vet att man fyller år i vilket fall. MEn tänk på grannarna. Grattar man ngn i en villa mitt i natten, fine. Men i en trappuppgång med skåpluckor som dörrar som man hör allt igenom. Snälla, det lät som dom va i sovrummet och sjöng.

Jag ser iaf ingen mening med det hela. Just nu är jag en irriterad granne som är toktrött.

Min kropp vill inte samarbeta

Vad less jag blir. Va ju till naprapaten för snart två veckor sen. Var låst i hela ryggen och högra axle/skuldra. Det har inte blivit bra än i axel/skuldran. Så idag är det återbesök som gäller. Och naturligtvis är jag förkyld idag oxå. Jag blir så less på min kropp. Jag hade ju tänkt att jag skulle komma igång med att ut och gå och så. Men det går ju inte med förkylning, och innan dess hade jag så ont i ryggen så det funkade inte det heller. Det har bara varit strul nu hela tiden. Jag blir lite less faktiskt. Men sen har jag ju inte mått riktigt bra psykiskt heller. Det har varit jobbigt. Riktigt jobbigt. Men idag har jag mått mycket bättre. I natt har jag sovit skönt. HElt underbart. I natt har jag bara drömt lite konstiga drömmar. Men det funkar iaf. Ska bli skönt när allt är över. När hela jag har lugnat ner mig och hittat mina fötter på jorden igen. ska bli skönt.


Hjärtklappning

Nu har jag sagt till de andra att jag säger upp stallplatsen. Att jag tog mod till mig. Men jag har en underbar människa som står bakom mig och hon vet vem hon är. Jag skakar och har hjärtklappning nu. MEn det var det värt. Jag orkar inte må dåligt längre. Men nu är det bättre. sååååå skönt. :) Hoppas jag sover bättre i natt. Jag känner att det skulle behövas.

Hoppas på att få leka lite med Lovisa imorgo

Äntligen ett beslut taget

Jag ska säga upp stallplatsen och flytta. Allt talar bara för. Känns jätte skönt.


Ibland gör man sånt som man inte bör göra

Har tyckt ryggen varit bra ett par dagar nu. Men fan va ont jag har nu. Och det är nog ridningen idag som har gjort det. Får nog ta och markarbeta honom lite nu. För ryggen klarar inte det här riktigt. Känns lite halvjobbigt. Då det bara är ett par veckor kvar till tävling. Men men. Det kommer nog bli bra.

Extriörbild


Ledig idag

Och det är mycket välbehövligt. Både benen och fötterna verker fortfarande och dom känns som tunga stockar. Har haft sovmorgon idag och det var oxå mkt välbehövligt. Det är så skönt att vara ledig idag, det enda jag har inplanerat är att fixa hästarna och åka till Östhammar och köpa lite spån.

Jag känner bara hur trött jag är. Har massor jag skulle behöva göra, men idag orkar jag inte. Vi får se hur det blir idag. MEn jag tänker inte ta på mig för mkt. Man måste ha ngn dag då man bara softar oxå. OCh det får nog bli idag. Jag har ju varken ngt jag måste passa tid till så det är bara att jag tar det lungt. HAde ryggen varit bättre hade jag nog tagit mig ut på en promenad. Fast det blir nog inte så idag. Det är viktigt att ryggen blir bra först.

tråkigt

Hittade de här frågorna i en annan blogg, tyckte de var lite kul grej:


Har du kysst nummer 7?

Nä, absolut inte


Brukar du hänga med nummer 19?

- Inte så ofta direkt

Gillar du nummer 26?

- Underbara Evelina :)

Är 15 din bästis?

- En av mina bästa vänner :)


Älskar du nr 10?

- Kan inte påstå att jag älskar bemanningsassistenteten på jobbet....


Är nr 20 bra?

- världens bästa Ella, som är superbra tränare :)


Har du träffat nr 9 i veckan?

- Nepp


Har nr 16 gått i samma klass som du?

- nej, min stallägare


Vet du om nr 31 har ett förhållande?
Färjerederiet? Knappast troligt...


Bilder på ridskoleponnyn




I helgen kommer...

Flisan och Tobbe hit, och Flisan ska få köra bil. Och tobbe oxå säkert. Ska bli kul, har inte träffat dom sen i höstas. De får kampera i vardagsrummet. Och i helgen har jag inget arbete inplanerat så det känns iaf jätte skönt. Måste få vara lite ledig oxå. Kommer bli rätt många timmar den här månaden. Så jag blir inte allt för fattig i april iaf :) Och då ska jag nog kosta på vattar ett nytt regntäcke. Alla är ju verkligen uppätna. Ska nog köpa ett och bara ha när vi åker bort och så. Men om vi flyttar till nytt stall så kanske täckena inte blir lika uppätna...

Jobb jobb jobb

Just nu präglas mitt liv av massor med jobb. Egentligen för mycket. Men det får gå just nu.

Ryggen är bättre. Men ska försöka få en återbesökstid till naprapaten. Det är inte riktigt bra än.

Ont ont ont

Jag har lyckats göra ngt med min rygg. satan så ont det gör. Imorgon har jag bokat tid hos naprapaten.

Och ngt som är riktigt härligt!


LOVISA ÄR HEMMA IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har jag chockat min kropp?

Började dagen med att gå 7 km tillsammans med tina. Sen till stallet och red Glaður och Tina red Vattar. Vi var ute i drygt en timma. Och jag slutade dagen med att gymma en timma med Tina och Manfred. Nu är jag slut. Nu väntar duschen och sen en tonfisksallad. Men jag känner mig lite duktig iaf.

Träningsverk och ska få datorn lagad

Red ju för Ella i lördags. Kroppen känner fortfarande av det. Men det är underbart! Ella är super att rida för. Så om ni ngn gång har chansen. Gör det. Hon är kalasbra!

Snart kommer Matts och han ska försöka få ngn fason på datorn min...

Bilder från ridlektionen för Ella



















En lång dag

Fast dagen är inte slut än. *suck* Har jobbat idag och allt gick verkligen fel. *suck igen* Sen så va jag till stallet för Henrik skulle komma och sko. Skona las bara om nu. Så det va skönt iaf. Jag är superglad att jag har Henrik som hovis. Han skor så himla bra. :) Jag är supernöjd varje gång!

Mycket jobb

Jag jobbar massor just nu. 11/13 dagar. Känns en aningens tungt. Men det blir ju pengar i slutändan och det är ju bra. Men iaf så känns det lite jobbigt. Men jag klarar mig nog. Idag verker hela kroppen och hela jag. Huvudet bultar och jag ska nog egentligen sova...

'
Imorgon är det dax för skoning igen