Tisdag 30 september

Mitt internet har fortfarande inte kommit igång. :( har ringt teknisksuport flera gånger. Men inget mer händer för det. Suck. Red igår. Vattar va pigg och han tänker mkt framåt nu. Skillnaden är stor nu sen jag rakade honom. Han tyckte det väl var skönt att slippa all den varma pälsen. I helgen ska hästarna stallas in. Dom varnar för minus grader nu så det börjar nog bli dax. Jag va ledig igår och jag var verkligen ledig. Åkte till Östhammar och fika och åt lunch med sandra. Sen åkte jag till stallet och tvättade Vattar och flätade om manen på honom. Sen kom jenny och så red vi ut en sväng. Hoppade en del. Han börjar bli riktigt duktig på det nu. Nu ska jag försöka komma upp ur sängen och åka upp till stallet. Sen ska jag åka in till akademiska. Har kvällspass idag.

Gnäll

Såhär på en söndag morgon. Har sovit typ två timmar, känner mig febrig, mina skor läcker så jag är blöt om strumporna, jag sitter på bussen som kom 5 minuter försent, men det bästa är att jag ska in till UAS och praktisera. :) trivs så jäkla bra. Hade riktigt kul igår med två patienter på övervaket. Haha. Lovely. Körde lite folk till Östhammar igår kväll. Sen försökte jag sova, men hade typ feber yra. Men men. Nu sitter jag på bussen och ska sova ett tag till. Ikväll blir det ridning om det inte blir bra väder.

Dagens kommentar

"du är alldeles för duktig för att jobba på äldreboende. Sök till akademiska istället. " då blir man riktigt glad. Jag tror väl jag blir godkänd på praktiken?! ;)

Singel

I helgen är jag singel. Martin kommer inte hem, dom fick problem med en motor på båten han jobbar på. Har ingen aning om vad som händer ikväll. Är rätt sugen på att festa faktiskt. Får se vad som händer. Sitter och väntar på mamma, vi ska gå på Östhammars marknad. :) sen ska jag till stallet och rida med jenny. Ska även flytta på spånet vi köpte igår. 200kr för en hel hästtransport med spån. :) nu kan hästarna sussa gott. Installningen borde inte vara allt för långt borta nu.

Praktik på akademiska i uppsala

Nu är den äntligen här. Praktiken på akutvårdsavdelningen. Trivs super. Nästa vecka får jag en ny handledare. :) har fått göra mkt dom här 4 första dagarna. Hade tänkt att gå lite på stan men det är gift kul själv och sen så känner jag av huvudvärk. Dessutom börjar mitt internet fungera nästa vecka. :) lovely. När jag bråkat klart med glocalnet dvs.

Skitväder

Det bara regnar coch är tråkigt väder. Tur att man har skolan att sysselsätta sig med. Nästa vecka väntar praktik på Akademiska i uppsala på Akutvårdsavdelningen. ska ringa dit idag. Det ska bli riktigt roligt. =)

Nya person bästa i öppenklass

Igår på uttagningarna tog jag nytt personbästa i både t2 och femgång. Är riktigt nöjd. Idag väntar finalen. :)

Tråk

Det är tråkigt att sitta själv i lägenheten utan varken teve eller internet. Men i veckan ska vi köpa en ny teve. Vi får inte in kabelteven i den gamla. Aja. Men vardagsrummet kommer bli snyggt. Älskar verkligen den här lägenheten. Dock lite lyhört ut till trapphuset. :( men men. Sovrummet blev jätte bra. Om man kollar på bilderna före och efter så finns det ingen likhet. Underbart. Jag skulle vägra bo i ett golv som har mönster som en myrstack. Och flammiga tapeter till. Huva. Men nu känner jag mig som en prinsessa här med ny säng och kristallkrona i taket. :) dax att sova lite nu.