Roligt

Det var verkligen roligt i Uppsala med TIna, jag skrattade så tårarna rann. Helt underbart! Vet ni hur mkt det går in i en Opel Corsa?

Dagens planer

Idag ska jag och Tina åka till uppsala! Ska bli riktigt roligt! :)

Vardagsrum

Äntligen börjar det bli klart! Igår va vi på IKEA och köpte ett soffbord och en hylla. Så nu börjar det kännas riktigt hemtrevligt. Det som saknas är glasdörrar till ena bokhyllan och lite tavlor på väggarna. Sen så är nog allt klart. Känns kanon. Lite till har vi kvar att göra i lägenheten. Men nu är vi så gott som klara!

Tillbaka i skolan igen

Nu har jag satt mig i skolbänken igen. Riktigt roligt. Men jobbigt. Men det är bara några veckor kvar. Rätt skönt faktiskt. Börjar längta efter att jobba. Har en hemskrivning som tynger mig. Men jag har iaf börjat. Den ska bli såååå bra har jag bestämt. Den ska vara min kompis nästa vecka. Har precis skrivit klart patientfallet, känns skönt att ha det ur vägen. Fast mailen dummade sig hur mkt som helst innan jag fick iväg det.


Förresten. 7km med tina idag igen! :)

Motionerat idag

Idag har jag och Tina gått 7 km och slutat med att gå en timma på gymmet. Vad underbart det är att bli sådär otroligt svettig. Det är såååå skönt. Nu ska jag duscha och sen sängen. :) Samma tag imorgon.

Jobbsökardax

Idag har jag varit duktig och sökt två jobb. På AVA och gyn på Akademiska. Tack Ewe för hjälpen. Jag fick ihop ansökningen tillslut. Snart ska jag börja skriva min uppsats.

Enköping tur och retur

Jätte kul, eller inte. Men men, slipper operationen iaf då det visade sig att jag inte har några tendenser till inflammation och att opertationen är väldigt smärtsam.

Sista dagen på UAS

Ikväll är sista passet. Känns konstigt men lite sorgligt. Men det har varit jätte kul och jag har lärt mig hur mkt som helst! :) Ska söka tjänsten där hade jag tänkt. :)

Blev ingen operation imorgon

Nähä. Då får man ladda om då. =(

Planeringsstadiet

hmm. Jag och Tina planerar och fixar. 2009-08-22 då ni. ;P Den som lever får se. JAg lovar att det blir en kväll som sent kommer glömmas.

Trött

Helgen vart, ja, vad ska man säga. Lite onykter. Hade riktigt trevligt, men blev på tok för full och Chrille va så snäll och skjutsade hem mig. Martin kom inte hem på kvällen och han fick gott vänta tills jag kommit hem från stallet och låste upp. Söndagsritten igår va riktigt härlig. Jag och Jenny red till terrängbanan i sund och filmade och tog lite bilder. SEn fikade vi efteråt. Åkte ut till ön sen och jag red en sväng på Ofeigur. Han kändes lite stel och osäker, men det gick riktigt bra. Bra att rida lite olika hästar ibland. Har dessutom aldrig sett honom så tjock. Dom går på förtok för mkt bete.

Idag så försov jag mig lite så hästarna fick lite sovmorgon. Har mockat åt Vattar och Prix och sen så städade jag i min garderob i stallet. Ska snart åka till mamma och pappa och hämta lite hö.


Tragedi

Fick ett sms av Malou igår. Aradis´s fina lilla stoföl hade hittats död i hagen. Vad som kan ha hänt är bara gissningar. Men det är en sorg och en tragedi. Jag tror inte ens hon fick ett namn.

Jag är kär

i mina nya skor. Dom är helt underbara. Jag skulle bara ha ett par hela gympaskor nu. För typ 200kr eller ngt eftersom mina läcker. Och jag hittade dom. DOM stod bara där! Jag älskar DOM!


Stor brun häst

Eller, det va han väl egentligen inte. Men jag har ridit på en riktig stor häst idag. Det va lite halvt jätte läskigt. Hua. Men det gick bra. Kändes lite högt upp och lite vingligt. Men det gick ändå. Men var va tölten?!

Panik utan mobil

Hittade inte mobilen när jag skulle åka från stallet. Den var helt borta. Tänkte inte så mkt mer på det,förrän jag kommer hem och ringer och jag hör inte mobilen. Ringer jenny hör om hon sett den. och det hade hon inte. Ringer till MArtin och ber att han ringer till min mobil om ca 10 min. Kommer upp till stallet, hittar den inte. Martin ringer och då ligger den ute på stallplanen i mörkret och ringer. Puh. Hur hade jag annars klarat mig, hur hade jag kommit upp imorgon? Då jag använder mobilen som väckarklocka, och hur skulle jag hinna till bussen. Men nu har jag den äntligen igen. =)

Bilder från lagtävlingen

Fick lite bilder som är tagna av Molly Bergström. DOm tackar vi och bugar för!



Galopp



Lite långsampass



Trav



Trav igen



Tölt (måste samla och korta mer)



Tölt igen

3 år sen vi gjorde våran tävlingsdebut tillsammans då också tävlandes i orange för Glaður.


då såg vi ut såhär i tölt. Det har hänt mkt sedan dess. Lillskrutten

Måndag 6 oktober

Fick ett sms av Tina vid 9-tiden imorse. Vi tog sen en promenad i raskt tempo i över en timma. Då vi började planera för våran 10 och 25 års fest som vi ska ha i slutet på augusti nästa år. Då vi båda fyller. Så vi har ju ändå samma kompisar så att det är lika bra att sätta ihop festen. Så det lär bli årets fest nästa år! :) Mkt planerat har vi. Men vad får ni veta sen. :) Sen så kom Jenny (sambons storebrors flickvän) och hennes dotter Emmelie och hälsade på, lånade datorn, sen så åkte vi och fikade och gick på biblioteket. Och nu sitter jag här hemma. Funderar på om jag behöver gå och handla eller om jag ska laga mat. Borde kanske äta lite mer än en macka och en tårtbit :D Ikväll så ska jag och Jenny M rida en sväng och ta in hästarna för natten. Dom sover inne nu. Och Vattar är rakad och har blivit pudel. En riktigt söt en. Han tycker det är riktigt skönt, då slipper han svettas så mkt. Men han är en riktig kanon kula att sitta på nu. Jäklarns vad det går emellanåt. :)


Förkyld

Jag nyser så tårarna rinner, hostar och det är allmänt synd om mig. =( Skulle gått på fest egentligen men är inte pigg alls. Sitter här och snörvlar.

I´m back

Äntligen är mitt internet igång igen. Det är sååå underbart. Äntligen lite kontakt med omvärlden igen. Så nu ska jag börja blogga lite bättre oxå. :)