Onsdag 080828

Inte mkt händer idag. Ligger i sängen och lyssnar på christer i p3. Har varit i skolan en sväng idag. Det går riktigt bra men det är stenhårt från första dagen. :) men det är kul. Idag ska jag försöka koppla in teven på ngt vänster. Gumman jag hoppas det bliR bra mellan oss igen, för jag vill det iaf. :) <3

Ensamt?

Här ligger jag ensam i en dubbelsäng, utan dator och teve. Lyssnar på karlavagnen på radion. Här ska man bo i en fin tvåa och allt känns så stenålder. Vad gjorde man förut när man inte hade allt detta? Tur att jag har mobilen iallafall. Skola igen imorgon. Sista terminen nu. :)

Bilder från MöRS sommarlätta


pass


pass


tölt

bilderna är tagna av jeanette

Ett öppnande

I helgen öppnade en vän sig för mig. Jag trodde inte det som fanns fanns bakom henne. Vad lika vi är, vad mycket vi gått igenom som är nästan lika. Det gjorde mig rörd. Hon fick mig även att tänka en extra gång. Vilket både ledde mig till leende och tårar. Men jag vet att jag funnit en ny vän. Någon jag tror jag kan lita på och ta mig till mig. Och det gör jag inte allt för ofta. Har blivit sårad för mkt så jag orkar inte. Min utsida kan vara hård, men insidan är desto mjukare. Det tar tid att komma in dit, men dom som har gjort det, dom har jag fortfarande kvar som mina allra bästa vänner.

Ni ska veta att jag älskar er; Martin, Carolina, Evelina, Sandra och Terese.

Regn och åter regn

Antingen så skiner solen, eller så kommer det mastodonskurar så man tror att taket ska ramla in. Kan det inte vara fint nu de sista veckorna innan skolan börjar igen. Jobbar en hel del nu, känner mig trött i fötter, huvud och knän. Jobbar imorgon och på måndag också. Mamma och pappa kommer och tapetserar på söndag. *äntligen* ska försöka flytta så mycket som möjligt innan skolan börjar. Har varit duktig och fyllt en till flyttkartong.

Förresten, det skulle vara gott med lite vin, någon som är sugen?

Osämja, förlåt...

Jag vet att jag kanske gjort fel,
fast kanske ändå inte,
förlåt för det jag gjort,
förlåt för det som varit,
det är inte alltid lätt att göra och säga rätt,
men det är väl aldrig ens fel,
oftast är det båda två,
om jag säger förlåt,
vad gör du då...

En vän till mig på högstadiet sa en gång till mig, gå aldirg och lägg dig ovän med någon.
Tyvärr lever inte Kristian längre.

R.I.P
Kristian Moberg

Jag ska hålla ditt motto, men vi måste vara två för att få det att bli bra igen.


Raggningsrepliker - som man kanske inte ska använda...

"Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?!"


"Jag och min kompis är så himla ovänner om vilket My Little Pony häst som är bäst, vilken tycker du, den med stjärnen eller dne med regnbågen?"


"Ni vet väl vad man säger om rödhåriga... Finns det rost på taket är det fukt i källaren..."


"Vid "mjölkbaren" i skolmatsalen:
- Går du hit ofta eller?"

"Tjena kexet! Sitter du här och smular?! "

"Jag skulle vilja betäcka dig."

"Ska du följa med hem och kolla på min tilläggsisolering?"

"Snygga kläder, dom skulle se ännu bättre ut i en hög bredvid min säng"

"Jag tror jag satte på din moster för sådär 10 år sen.."
 
"Dina bröst, det är silikon va?"

" Du ser precis ut som min förra flickvän!"


Motivationen tillbaka

Jag har äntligen fått motivationen tillbaka igen för hästarna och ridningen. Mycket gjorde nog att jag böt stall och fick ridsällskap och Vattar fick en lugn flock att gå i. Känns hur bra som helst! Vattar fick massage förra veckan, han fick omdömet att han var fint musklad och jämn, lite mindre musklad i höger ryggfilé där det fanns lite slaggprodukter. Det var en låsning i nacken som släppte.

Vattar är igång satt nu, eller han har inte vilat helt under sommaren, men han har inte varit igång mkt. Men hujeda mig vad mkt energi han har i kroppen nu. Känns jätte roligt då han är så possitiv att rida. Han bara VILL jobba. Kan få honom i riktigt bra samling nu i skritten. Känns jätte roligt.

Tror att även min livssituation i övrigt har ändrat sig och gjort att jag mår bättre. Ny lägenhet som vi renoverar så vi får större och att jag känner att jag snart är klar med skolan, och att jag ser fram emot 5 veckor på Akademiska sjukhuset i Uppsala på Akutvårdsavdelningen

Nytt stall

Nu är jag och VAttar installerade i stallet i Ruddun. Känns jätte bra. Det är fint, välordnat, bra människor och hästar. Det är jätte lugnt i hagen och Vattar kommer bli inne häst i vinter. Känns jätte bra. =)

Men självklart kommer jag att sakna snäcksjön, Ella, Malou, Matilda och Olivia och alla hästar. SJälvklart. MEn samtidigt kommer det bli bättre för mig och min ridning nu.

Men det har infunnits ett ro i min kropp och hästar och ridning är kul igen! =)

Massage

Sitter vid datorn och väntar på att Martin och Annie ska komma. VAttar ska bli masserad idag! =) Annars har det inte hänt så mkt. Ska ev ut och golfa idag. Jag?! Golfa?! Låter som en svår sak. Får fundera på saken. Har gjort det ngn gång i skolan för länge sen och då fick jag inte iväg den där satans bollen. Får se vilka som ska med idag, är det rätt folk så följer jag nog med! =)


Nu är det dax att hämta hästar


Tapeter

Vilken uppsjö det finns. MEn nu har vi nog bestämt oss för hur det ska bli i sovrummet iaf! :)

Lovar att bilder kommer!