Badjälvar

Alla dessa stockholmar/uppsalabor/sommargäster. Det är verkligen badjävlar. Jag är less på dom. Dom har invarderat öregrund en period nu. =( Som värsta getingflocken. Dom är ju överallt. Hitta en parkering i Öregrund. Eller hur?! Visst är det väl bra för turistnäringen att dom är här men så kul är det inte för oss vanliga dödliga. Va på Hummel i lördags. Kände max en handfull. Och man kunde knappt röra sig. Men på söndag, då är båtveckan över, och alla människor borta. Det är skrämmande.

Men det bästa av allt var en skylt på ett träd påväg upp till norrboda på Gräsö:

ÅK HEM BADJÄVLAR!!!

Nycklar

Idag har vi fått nycklarna till nya lägenheten. Skolgatan 9B här kommer vi! =) Men först ska det rustas och så. En jättefin tvåa! Ska bli helt underbart att få lite större. EN garderob är inte så kul att bo i...

Bilder från de senaste veckorna


Vindskyddet på Helsingen

Ofeigur, Freyr och Tritla

Freyr och Vattar i Västersundet

Freyr och Vattar vid bommen på Helsingen


Vattar och Freyr på Morkulleängen på Helsingen


Vattar på färjan påväg till fastlandet och skoning


Färjan igen

Partypinglorna

Ikväll är det dax för partypinglorna Sandra och Lina att entra hummel ikväll. Det är klarduschat och nu åker festkläderna på. =) Sminkning och hårfixning som gäller innan vi tar färjan in till Öregrund.

Osynlig

Jag är rätt osynlig just nu. Bor ute i skärgården och mår bra. Eller inte riktigt men nästan. Har semester nu och det är underbart. Umgås bara med dessa människor som jag gillar mest!

Onödigt

det är bara jävligt onödigt

När man ringer till någon

Varför svarar folk aldrig för?

Kan det vara?

Att man ser vem som ringer och man vill inte svara?
Har dålig mottagning och struntar i att svara?
Orkar helt enkelt inte?
Har den på ljudlös?
Ligger längst nere i en väska?
Vet inte var den är?

Jag bara undrar...


Förresten

jag har hittat min försvunna boots! :D

Mycket har hänt under helgen

Fredagen började med att vi körde ut hästarna, jag tog ut Vattar och Ofeigur och Flisan hade med sig Freyr från sthlm. Hästarna klev rakt på färjan och stod lugnt. Allt gick bra och det var inte ett ljud från hagen när dom släpptes ihop. Vi åkte upp i Mickes nya båt till Öregrund och handlade och åt lunch. Jäklarns vad det gick. Sen så kom martin från sthlm och han åkte med oss ner till ön igen. Sen så ringde Rosen och frågade om vi ville komma och kolla på lägenheten. Och det gjorde vi oxå. Bara VILL ha den lägenheten. Den var underbar! =) Hoppas hoppas. Åt en trevlig och god middag hos Lovisa och Micke. Snart kanske vi är grannar! Hihi! ;P

Gick hem och sov och vaknade på lördagen, iväg till ÖSthammar och handlade, det var lördag så det var trafikstockning i Norrskedika som det alltid är när det är lördag på sommaren. Handlade åt MArtins mamma och sen åkte vi ut. Åkte över till Västersundet vid femsnåret, fick middag och lite dricka. Hästspark är jäkligt gott faktiskt. *smaskens* Åkte och hämtade ANgela och Seffan senare. Och sista glaset vin tog jag vid halv tre. JAg sov tre timmar sen var det dax att åka och jobba en sväng.

Jobbade väl int emed dom roligaste, men det gick bra iaf. Ut till ön igen, hälsade på hästarna och sen så städade vi vårat rum på HElsigen. Hem till Öregrund och fixade lite grekisk sallad och sen så kom micke och Lovisa över och vi spelade uno. Jag vann en gång. =D MAlin var oxå med. Sen så somnade jag ovaggad.

Hämtade SAndra i valö efter jag varit nere till Äspskär och hämtat transporten. Malou ville låna den tills på onsdag och det var helt ok tyckte jag. Plockade med mig de sista grejorna fråns tallet. sKa hämta höet på onsdag kväll. Jag vet inte om jag kommer att flytta tillbaka till Snäcksjön igen. HAr ett annat stall på g. Dock inte lika fint men med bättre möjligheter att ha honom inne på nätterna och så. Dessutom alltid ridsällskap. Vilket jag uppskattar mycket.

Detta var allt trams för idag. Nu ska jag sova.

Lovisa - gumman det kommer att bli helt kanoners mellan oss igen <3

Dagens status

Sitter i bilen och väntar på färjan. Ska jobba till 12. Är trött, är nog egentligen inte riktigt helt nykter. Men men. Har sovit 3 timmar, funderade ganska mkt på att vara vaken tills jag hade jobbat klart. Men jag hoppade den idén. Molnen ser regntunga ut. Det var en härlig kväll i västersundet.

Stenen har lättat mitt hjärta

Malou ringde idag och pratade med mig ang hästarna. Jag har känt mig less, och VAttar är mer hingstig än någonsinn. Det är inte mitt fel jag vet. Men eftersom det inte finns något bete till dom på snäcksjön så bestämde jag att dom får åka ut i skärgården på semester. Jag tycker iaf inte det är speciellt roligt med hästarna nu, så det passade rätt bra. Jag vet att jag har lovat saker som jag inte kan hålla, men för mitt eget bästa gör jag såhär. Jag orkar inte ha den jobbiga stenen hos mig längre...

Drabbad av en konstig trötthet

Jag är så satans trött så jag vet inte vad. Vill bara sova jämt jämt jämt. Förstår inte. Har inte sovit middag idag iaf. Skönt det. Idag är det bara en hemma dag, inga hästar, bara hemma och dona och fixa. Har spelat lite the Sims oxå. Men annars är det rätt lugnt. Sitter och tonar håret just nu. idag är bara en såndär slappdag. Jag orkar inget...