Ta en funderare

hittade den här länken i både Olivia och Matildas blogg. Mkt intressant läsning.

http://varnyavarld.ning.com/profiles/blogs/lite-tankar-om-vacciner-och

Kommentarer
Postat av: Ewe

Haha. Är det där någon du känner? Nog för att jag inte är för Gardasil just, men läste diskussionerna under om homeopati etc som är ett skämt enligt min mening. Särskilt om man kallar sig cancerforskare. (Såg Malou Berg bl.a. diskuterade, därför antar jag att det är nån koppling mellan er...) Och att vaccinera sina barn mot de klassiska sjukdomarna är skam att inte göra, vilket hon verkar ha låtit bli. "Kärlek löser allt". Rolig läsning!!

Hoppas allt är bra med dig sockerskorpan.

Kramis

Postat av: Lina

Till Ewe

Ja, hon som malou pratade om känner jag. Men de andra vanliga barnsjukdommarna tycker jag absolut man ska ge sina barn. Fast gardasil kan man nog ta sig en funderare på.

Allt är bra med mig!

Puss /Lina

2009-05-28 @ 13:00:07
Postat av: Ewe

Alltså jag tänkte på hon som skrivit det.. om du visste vem det var. Hon verkar ju inte så vetenskaplig om jag får säga det själv. Angående Gardasil så är jag tveksam över nyttan med det av den anledningen att man bara tagit fram den mot HPV 16 och 18, de vanligaste virustyperna som orsakar cancer i Sverige. Men i andra delar av världen finns en massa andra olika cancerframkallande typer. Folk kanske tror att de är skyddade mot cancer, kanske inte bryr sig om cellproverna etc etc. Och homeopati är ett skämt enligt min mening. Men jag är också väldigt vetenskapligt lagd.



Kram

2009-05-28 @ 15:50:55
URL: http://cuteewe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback